Ikin Le'Cracky
annyeonghaseyo :D+ Follow | Dashboard

Bored Holiday Ever
03 December 2012 | 12:32 PM | 0 comments
Err . Hye Hello . Syok nya korang cuti sekolah , sakan nya bercuti . Ahhh , Ikin jelous -,- Well cuti sekolah tak pergi memana pon duk rumah je . Macam tak ada life . Hari2 bangun tidur lambat , on9 , mandi lambat , on9 , tidur lambat . Haih , what to do ? Dah lah tak pergi holiday , jalan2 kat area rumah pun tidak . Sebab motor Ikin tak ado . Pergi mana ? Papa guna pergi kerja . Kenapa ? Sebab kereta dia baiki . 

Dah lah tak keluar hang ngan member pon -,- Rancang punya semangat sebelum PMR apa semua . Last tak menjadi . Sebab tu kalau nak buat sesuatu malas nak rancang . Memang tak jadi . Sekolah pon lepas PMR tak ada buat lawatan jalan jauh2 pun . Yang ada pun lawatan pergi Muzium Sungai Lembing . Haha , nak buat apa pergi Muzium duhhh ? Haih . Pape jelah benda dah berlaku pun . Now bercuti 3 weeks deret duk rumah . Jalan kuantan pun baru 2 kali . Haha . Boleh gila aku -,- 

Ikin pun dah merapu macam ikan kerapu dah . Sumpah sumbak bak kata orang ganu . Ikin orang ganu kannnnn . Na na na na na Ganu Kite . Haha . K k dah . Assalamualaikum :)

New Blog . New Baby
01 December 2012 | 10:26 PM | 0 comments

Hello . New blog uh ? Yeah . Thanks to Nanie Yazid for this cute blog . HAR HAR HAR . Nothing to updated act . Now dah masuk bulan DuaBelas , ulang suara DuaBelas . Perghhh perghhh . Well Ikin ni Form 3 . #TeamEXPmr2012 . And PMR Result is around the corner ! Well siapa tak berdebar kan ? Tapi me ? Watlek je :b Haha . Watlek lah sangat kan . Dah lah papa taknak ada C D nor E . Perghhhh . Berdoa jelah yang mampu .

New year is coming soon yeah . New baby is coming soon too . Haha . Why Ikin cakap macam tu ? Well , My Mummy pregnant yaw . Alhamdulillah . New Brother/Sister . Ikin dah bagitahu dekat twitter tadi . Tapi tadi tak pasti . But now , I'm serious . Lulzzzz . 

Thats all that I want to tell . Daaaaa ! Sorry My Blog not perfect yet . Haha . Lulzzzz . Assalamualaikum 


Bonjour

Thanks visit . Feel free to follow my blog :)
post
About
Linkies

Churp churp



credit

header: Farzana Lolly
cursor: hafizahmatzain
template: Farzana Lolly
UP button: aliasimpson